Početna » Blog » Gde kupiti keramičke pločice za kupatilo

Gde kupiti keramičke pločice za kupatilo

Gde kupiti keramičke pločice za kupatilo

Gde kupiti keramičke pločice za kupatilo a da to bude dobar odabir, znači odličan izbor keramičkih pločica  ,povoljne cene , ljubazno i profesionalo osoblje, i što je najvažnije od svega najpovoljniji uslovi za kupovinu. Pružamo našim kupcima sve što im je potrebno za dobar odabir pločica za kupatilo, dodjite i uverite se, čekamo Vas u Saya Group u svim našim salonima keramike, Novi Beograd, Zlatibor...

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice