Početna » Blog » Granitne keramičke pločice

Granitne keramičke pločice

Granitne keramičke pločice

Granitna keramika se uvek nameće kao jedino i pravo rešenje za oblaganje Vaših prostorija, kako stambenih tako i poslovnih ukoliko tragate za keramikom koja  po svojim tehničkim karakteristikama treba da bude  otporna na habanje, upijanje vode, na kiseline i baze kao i na stvaranje  mrlja. Na našem tržistu keramike velika je ponuda domaće i uvozne granitne keramike ali takodje prilikom kupovine  treba obratiti pažnju gde kupujete i šta kupujete ponuda ,treba biti obazriv i dobro se raspitati o kvalitetu i cenama. Saya group Vam nudi najpovoljnije domaće granitne pločice fabrike Zorka keramika jer one su se izdvojile svojim kvalitetom i dizajnom na našem tržištu ali i na stranom. U ponudi uvek imamo i akcije na pojedine granitne keramičke pločice. Pogledajte u nastavku naše web stranice šta to sve nudimo po akcijskim cenama vrlo povoljno. Posetite nas u nekoj Vama najbližoj lokaciji naših maloprodajnih objekata, Jurija Gagarina ,blok 45, ili Surčinska 94, ledine ili čak na Zlatiboru.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice