Početna » Blog » Industrijske pločice

Industrijske pločice

Industrijske pločice

Industrijske ili kiselootporne pločice su protivklizne, visoko otporne na udarce, kiseline, trpe visoku nosivost tereta, visoke temperature i kao takve idealne su za industrijske pogone (mesare, pekare, mlekare, klanice) , prostore gde je potreban visok stepen bezbednosti kao što su  javne površine, bazeni, radionice itd. U salonu keramike Saya Group možete pronaći vrhunsku ponudu različitih nijansi, debljine i dimenzija industrijskih pločica Zorka Keramike po najpovoljnijim cenama. Ukoliko tražite industrijsku pločicu za određenu namenu dođite u Saya Keramiku i mi ćemo Vam ponuditi najbolje. Često u našoj bogatoj ponudi keramičkih, granitnih, industriskih pločica imamo akcije na pojedine pločice, pratite nas u odeljku Akcije. Možda keramičke ili granitne pločice koje Vi želite budu upravo na akciji.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice