Početna » Blog » Izbor između kade i tuš kabine

Izbor između kade i tuš kabine

Izbor između kade i tuš kabine

Pri uređenju kupatila uvek je dilema da li odabrati kadu ili tuš kabinu..

Zbog uglavnom malih kupatila i praktičnosti tuš kabine sve češće postaje odabir. Veliki izbor tuš kabina i tuš kadica proizvođača Kolpa San, Polyagram, Luxor kao i drugih tuš kabina i kadica specijalnog dizajna možete pronaći u salonima keramike Saya. Razne dimenzije, kvadratni ili polukružni oblik tuš kabina, kaljeno staklo ili plexiglas, izbor debljine i izgleda stakla (providno ili mat), srebrni ili beli profili samo su deo mogućnosti pri odabiru idealne tuš kabine za Vas. 

Ipak, ukoliko ne možete zamisliti svoju svakodnevnicu bez tople, opuštujuće kupke klasična ili ugaona kada svakako treba da krasi Vaše kupatilo. U ponudi Saya Keramike možete pronaći domaći i uvozni program akrilnih i metalnih kada najrazličitijih dimenzija i oblika po najpovoljnijim cenama. 

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice