Početna » Blog » Izrada paravana za kadu i tuš kabina po meri

Izrada paravana za kadu i tuš kabina po meri

Izrada paravana za kadu i tuš kabina po meri

U Saya Keramici možete naručiti paravane za kade i tuš kabine po meri. Dovoljno je samo da nam kažete dimenziju koja Vam odgovara, da li želite staklo ili plexiglass, bele ili srebrne profile. Staklo možete da birate u zavisnosti od toga da li želite  čisto providno  ravno ili ornament,dekorativno sa šarama. Saya Team će se potruditi da u najkraćem roku dobijete željeni proizvod po najpovoljnijoj ceni.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice