Početna » Blog » Kada i kako se ugrađuje ugradni vodokotlić u zid?

Kada i kako se ugrađuje ugradni vodokotlić u zid?

Kada i kako  se ugrađuje ugradni vodokotlić u zid?

Pre početka ugradnje potrebno je izraditi nacrte u kojima se vodi računa o položaju vodovodnih i kanalizacionih cevi ,a i o optimalnom prostoru između različitih komponenti .Elementi se montiraju na zadnji zid uz pomoć materijala za pričvršćivanje. Vodokotlić se dole oslanja na nožice i njegova visina od poda iznosi 112cm.Nakon montaže elemenata ,montiraju se vodovodne i kanalizacione cevi. Nakon postavljanja svih instalacija u zid možete početi sa oblaganjem gips pločama, tek tada se pristupa lepljenju keramičkih pločica. Zatim se montira taster i konzolna wc šolja i vodokotlić je spreman za upotrebu. Naša preporukama o povoljnim  setovima  ,pogledajte.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice