Početna » Blog » Kada i kako se ugrađuje ugradni vodokotlić u zid?

Kada i kako se ugrađuje ugradni vodokotlić u zid?

Kada i kako  se ugrađuje ugradni vodokotlić u zid?

Pre početka ugradnje potrebno je izraditi nacrte u kojima se vodi računa o položaju vodovodnih i kanalizacionih cevi ,a i o optimalnom prostoru između različitih komponenti .Elementi se montiraju na zadnji zid uz pomoć materijala za pričvršćivanje. Vodokotlić se dole oslanja na nožice i njegova visina od poda iznosi 112cm.Nakon montaže elemenata ,montiraju se vodovodne i kanalizacione cevi. Nakon postavljanja svih instalacija u zid možete početi sa oblaganjem gips pločama, tek tada se pristupa lepljenju keramičkih pločica. Zatim se montira taster i konzolna wc šolja i vodokotlić je spreman za upotrebu. Naša preporukama o povoljnim  setovima  ,pogledajte.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice