Početna » Blog » Kako odabrati idealne pločice za spolja?

Kako odabrati idealne pločice za spolja?

Kako odabrati idealne pločice za spolja?

Naravno da želite da Vaše dvorište ili terasa izgleda savršeno,ali niste sigurni koje keramičke pločice da odaberete?

Prvo na šta treba da obratite pažnju jeste boja fasade kuće, ograde, pomoćnih objekata,ukoliko ih ima,pošto Vaše dvorište čini jednu celinu i keramičke pločice trebaju da se uklope u celokupni izgled. Osim odabira boje i teksture treba obratiti pažnju i na tehničke karakteristike keramičkih pločica.

U odnosu na one koje se koriste u enterijerima keramičke pločice za spolja su izložene raznim spoljnim,agresivnim uticajima. Zbog toga osim protivkliznosti, keramičke pločice treba da budu otporne na mraz, kišu, sneg, temperaturne promene. Veoma je bitan podatak koliko keramička pločica "upija" vodu. Što je vrednost manja, to je mrazootpornost bolja.

Keramičke pločice za uredjenje terase ili druge spoljne površine trebaju biti i protivklizne, a najčešće se koriste one sa obeležjem R10 ili R11, odnosno one sa grubljom obradom završne glazure.

Veliki izbor keramičkih pločica za enterijere i eksterijere možete pronaći u Saya Keramici na Novom Beogradu i Zlatiboru. Naši obučeni prodavci će Vam pomoći u odabiru sa svojim savetima i predlozima. Zadovoljne mušterije su naša najbolja preporuka. Dodjite da nadjemo idealne pločice za Vas po najpovoljnijim cenama.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice