Početna » Blog » Keramičke pločice na lageru, za poneti odmah !!!

Keramičke pločice na lageru, za poneti odmah !!!

Keramičke pločice na lageru, za poneti odmah !!!

Ukoliko tražite keramičke pločice za odmah, tj. iznenada ste odlučili da renovirate kupatilo ili je već došlo do neplanirane nezgode u Vašem kupatilu i majstor nema vremena da čeka pločice onda je pravo mesto za Vas Saya keramika  jer naši saloni keramike raspolažu u svakom trenutku sa minimum nekoliko najlepših i najprodavanijih serija  keramičkih pločica za kupatilo, kuhinju, terase...Naši prodavci uvek znaju šta se to najviše  traži na tržištu , šta to kupci najviše vole  pa samim tim lagerujemo veliku količinu pločica.

 

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice