Početna » Blog » Keramičke pločice za kupatilo, ideje i slike- Saya Group

Keramičke pločice za kupatilo, ideje i slike- Saya Group

Keramičke pločice  za kupatilo, ideje i slike- Saya Group

Keramičke pločice za kupatilo, gde pogledati sve te ideje za uređenje ili renoviranje kupatila, kako stvoriti sliku u svojoj glavi šta se to Vama dopada,šta biste Vi želeli u Vašem kupatilu,kakav stil pločica,jesu li elegancija i jednostavnost Vaš stil od kojeg ne odstupate ni kad je uređenje kupatila u pitanju ili želite nešto novo moderno poput drveta, travertina, mermera, hexgon pločica...Za sve te dileme smo se mi kao profesionalni tim pobrinuli , dizajnirali galerije i galerije kupatila već puni niz godina u svim našim maloprodajnim salonima od kojih je svakako najbogatiji s idejama u Surčinksoj 94 zbog prostranosti lokala ali ništa manje ne zaostaju ni naši drugi saloni za modernim trendovima u svetu keramike.Ono što mi kao iskusan tim nudimo se umnogome razlikuje od velike većine salona keramike ,pitaće te se zašto jer na prvi pogled učiniće Vam se previše je toga na tržištu i sve je to manje-više slično kao što i jeste ukoliko se samo neobavezno prošetate i pogledate al kad  malo dublje uđete u odabir i brižljivije se posvetite odabiru pločica svakako da ćete uočiti razliku ko se to ozbiljnije posvećije dizajnu, pomaganju kupcu prilikom kupovine i odabira kombinacije pločica, tako lepo uklopljenih boja sa sve uklopljenim kupatilskim nameštajem gde je prosto nemoguće ne oduševiti se s nekom od njih i reći DA, to je to što ja želim u svom kupatilu.

Mi sami dizajniramo, pravimo ideje za naše kupce i to je ono po čemu nas prepoznaju i cene. Dođite i bićete zahvalni.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice