Početna » Blog » Keramičke pločice za kupatilo

Keramičke pločice za kupatilo

Keramičke  pločice za kupatilo

Svako jutro započinjemo u kupatilu, sprovodimo higijenu, ulepšavamo izgled, opuštamo se, punimo baterije, a isto i završavamo svaki dan u njemu. Taj kutak u Vašem domu treba biti lep, poseban, najlepši. Keramičke pločice u svakom kupatilu osim te važne estetske funkcije imaju i funkcionalnu ulogu. Štite zidove od vlage, omogućuju jednostavnost ćišćenja kupatila,a njihova dugovečnost je isto vrlo bitan faktor. Koliko su keramičke pločice bitne u svakom domaćinstvu svedoči i činjenica da su ih drevne kineske, persijske i indijske civilizacije koristile u palatama.

Kao i kada je moda u pitanju, i u svetu keramike se menjaju trendovi, prestižni dizajneri se oprobavaju u dizajniranju najrazličitijih formi i izgleda keramičkih pločica. Odabrati najlepše keramičke pločice je naravno lični ukus. Uglavnom se biraju svetliji tonovi ukoliko je malo po površini kupatilo,a jednoličnost se razbija sa nekom interesantnom dekor pločicom, bordurom ili mozaikom. Takođe ukoliko imate malo prirodnog svetla možete koristiti pastelne tonove, razne varijante bele, bež i slične varijante. Osim što će Vašem kupatilu dati eleganciju, površine u tim tonovima uvek su u modi. Ipak, kupatilo treba da se "opisuje" Vaš temperament i stil,pa u skladu sa tim se možete čak i igrati sa bojama i oblicima. Predočite nam svoje ideje i stručno osoblje Saya Keramike će se potruditi da ih pretvori u realnost. Trudimo se da po pristupačnim cenama (keramičke pločice prve klase od 595 M2) ponudimo kvalitet i razbijemo predrasude da Vam je potrebna velika količina novca za kupovinu keramičkih pločica i uređenje kupatila bez obzira da li želite moderan, urban ili klasičan enterijer . Zadovoljni kupci su najbolja preporuka Saya Keramike, budite to i Vi.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice