Početna » Blog » Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san čuvena Slovenača fabrika poznata po najboljem kvalitetu sanitarnog akrila na tržištu koja u svom programu ima akrilne kade i tuš kade različitih dimenzija i oblika. Iz široke ponude kada izdvajamo akcijsku seriju Tamia, ugaonu kadu Divante i plitku kadu Figaro-jedinstvenu na tržištu po svojoj nižoj visini u odnosu na druge kade standardne visine.

Što se akrilnih tuš kada tiče Kolpa san u ponudi ima sve dimenzije i oblike, izdvajamo iz ponude akcijsku seriju Ontex R90, R80, i četvrtastu Trin 80x80 i 90x90. 

Sve akrilne kade i tuš kade imaju  mogućnost kupovine sa ili bez demontažne plastične obloge, koja omogućava pristup sifonu. Kompletnu ponudu proizvoda možete pogledati na našem web sajtu.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice