Početna » Blog » Kuhinjske pločice rustične

Kuhinjske pločice rustične

Kuhinjske pločice  rustične

U Vašem domu svakako bitan kutak... Njeno Veličanstvo kuhinja. Bilo da ste zaposlena žena ili domaćica punog radnog vremena,kuhinju nećete zaobići. Iz pomenutih razloga dizajneri iz sveta keramike se trude da kuhinjske pločice dovedu do savršenstva, da budu praktične a opet moderne da mogu da zadovolje ukus i najzahtevnijeg  kupca. Keramičke pločice manjih dimenzija, velike keramičke pločice, sa dekorima u vidu kuhinjskih motiva učiniće "posao" odabira idealnih kuhinjskih pločica zabavnim i jednostavnim. U Saya Keramici na Novim Beogradu i Zlatiboru možete pogledati izložbene modele i konsultovati se sa našim kreativnim osobljem oko odabira u odnosu na ostatak enterijera. Po najpovoljnijim cenama kupite idealne keramičke pločice za Vašu kuhinju.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice