Početna » Blog » Lokal Enjub

Lokal Enjub

Lokal Enjub

Dragi naši kupci , sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo o preuređenju našeg maloprodajnog objekta u ulici Jurija Gagarina 231/145, tržni centar Enjub u bloku 45. Naš novi salon keramike   koncipiran je na kompletno modernoj opremi za kupatila , tu su najnoviji modeli keramičkih pločica za kuhinju i kupatilo, granitnih pločica,industrijskih pločica ,sanitarne keramike, kupatilskog nameštaja i još mnogo toga od dodatne opreme koja Vam je potrebna za renoviranje i uredjenje enterijera ili eksterijera. U nastavku pogledajte mali deo novina koje smo pripremili za Vas u ovoj sezoni, posebno smo ponosni na veliki izbor povoljnih pločica iz domaćeg programa ,kao i na mnoge akcije koje nudimo našim kupcima.  Posetite Nas i uverite se zašto smo spadamo u moderne i dobro opremljene salone keramike na Novom Beogradu i Zlatiboru.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice