Početna » Blog » Lokal Enjub

Lokal Enjub

Lokal Enjub

Dragi naši kupci , sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo o preuređenju našeg maloprodajnog objekta u ulici Jurija Gagarina 231/145, tržni centar Enjub u bloku 45. Naš novi salon keramike   koncipiran je na kompletno modernoj opremi za kupatila , tu su najnoviji modeli keramičkih pločica za kuhinju i kupatilo, granitnih pločica,industrijskih pločica ,sanitarne keramike, kupatilskog nameštaja i još mnogo toga od dodatne opreme koja Vam je potrebna za renoviranje i uredjenje enterijera ili eksterijera. U nastavku pogledajte mali deo novina koje smo pripremili za Vas u ovoj sezoni, posebno smo ponosni na veliki izbor povoljnih pločica iz domaćeg programa ,kao i na mnoge akcije koje nudimo našim kupcima.  Posetite Nas i uverite se zašto smo spadamo u moderne i dobro opremljene salone keramike na Novom Beogradu i Zlatiboru.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice