Početna » Blog » Najbolji izbor uvozne keramike u Saya Group

Najbolji izbor uvozne keramike u Saya Group

Najbolji izbor uvozne keramike u Saya Group

Saya group tim prati sve najnovije trendove u svetu keramike koji se proizvode po poslednjoj tehnologiji najpoznatijih uvoznih fabrika ali i onih manje poznatih koji itekako imaju bogat program proizvodnje pločica i  zato smo mi tu da Vam pomognemo oko izbora i kombinovanja pločica najrazličitijih dimenzija i oblika, od imitacije kamena i drveta pa do starijih modela pločica koje su i dalje u trendu. Nije lako izabrati i uklopiti ali kad je veliki izbor  keramike, i kad su povoljne cene i stručno osoblje onda to bude zaista i uživanje u Saya Group. 

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice