Početna » Blog » Najbolji izbor uvozne keramike u Saya Group

Najbolji izbor uvozne keramike u Saya Group

Najbolji izbor uvozne keramike u Saya Group

Saya group tim prati sve najnovije trendove u svetu keramike koji se proizvode po poslednjoj tehnologiji najpoznatijih uvoznih fabrika ali i onih manje poznatih koji itekako imaju bogat program proizvodnje pločica i  zato smo mi tu da Vam pomognemo oko izbora i kombinovanja pločica najrazličitijih dimenzija i oblika, od imitacije kamena i drveta pa do starijih modela pločica koje su i dalje u trendu. Nije lako izabrati i uklopiti ali kad je veliki izbor  keramike, i kad su povoljne cene i stručno osoblje onda to bude zaista i uživanje u Saya Group. 

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice