Početna » Blog » Najpovoljnije i najbolje pločice u Beogradu

Najpovoljnije i najbolje pločice u Beogradu

Najpovoljnije i najbolje pločice u Beogradu

Ukoliko ste se odlučili da renovirate svoj prostor, eksterijer ili enterijer, bilo poslovni ili stambeni prostor uvek ste u dilemi gde kupiti najbolje i najpovoljnije keramičke ,granitne pločice a da to budu moderne pločice sa zanimljivom teksturom ,završnom obradom,bojom?

Dizajnirajte svoj prostor onako kako se to Vama najviše dopada a mi smo tu da Vam pomognemo u odabiru i dizajnu svojim znanjem,iskustvom...Svi naši maloprodajni saloni keramike raspolažu sa izuzetnom  bogatom i i super povoljnom ponudom domaće i uvozne keramike, sanitarne keramike kao i ostale opreme za kupatilo. Dodjite i uverite se...

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice