Početna » Blog » Najpovoljnije i najbolje pločice u Beogradu

Najpovoljnije i najbolje pločice u Beogradu

Najpovoljnije i najbolje pločice u Beogradu

Ukoliko ste se odlučili da renovirate svoj prostor, eksterijer ili enterijer, bilo poslovni ili stambeni prostor uvek ste u dilemi gde kupiti najbolje i najpovoljnije keramičke ,granitne pločice a da to budu moderne pločice sa zanimljivom teksturom ,završnom obradom,bojom?

Dizajnirajte svoj prostor onako kako se to Vama najviše dopada a mi smo tu da Vam pomognemo u odabiru i dizajnu svojim znanjem,iskustvom...Svi naši maloprodajni saloni keramike raspolažu sa izuzetnom  bogatom i i super povoljnom ponudom domaće i uvozne keramike, sanitarne keramike kao i ostale opreme za kupatilo. Dodjite i uverite se...

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice