Početna » Blog » Tuš kabine i paravani, različiti proizvođači,oblici i mehanizmi otvaranja

Tuš kabine i paravani, različiti proizvođači,oblici i mehanizmi otvaranja

Tuš kabine i paravani, različiti proizvođači,oblici i mehanizmi otvaranja

U ponudi imamo najrazličitiji izbor tuš kabina, od onih povoljnijih i manje kvalitetnih pa  do onih najkvalitetnijih kao što je Kolpa San. Na vama je samo da znate Vaše odgovarajuće dimenzije  a na nama da Vam ponudimo za Vas najbolje.

Ako tražite kvalitetno i dugotrajno rešenje naša preporuka je Kolpa san jer je to proizvođač kod koga jos nismo naišli na grešku ili reklamaciju . U njihovom proizvodnom programu imamo zaista šta da ponudimo, tu su sve dimenzije tuš kabina, kada, tuš kada od akrila, livenog mermera itd., paravana, kupatilskog nameštaja, galanterije...garancija na staklo 3god., a  na akril 10 god., sto nam dovoljno govori o kakvom kvalitetu je reč...

Ukoliko ste ipak u potrazi za nekim privremenim rešenjem i ne očekujete dugogodišnji kvalitet već  da Vam ta tuš kabina ili kada služe svrsi onda takođe imamo za vas idealna idejna rešenja, povoljne i praktične tuš kabine i kade uglavnom u svim dimezijama i od više proizvođača.

Posetite nas u svim našim salonima keramike na Novom Beogradu, Vračaru, Zlatiboru.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice