Početna » Blog » Tuš kabine i paravani, različiti proizvođači,oblici i mehanizmi otvaranja

Tuš kabine i paravani, različiti proizvođači,oblici i mehanizmi otvaranja

Tuš kabine i paravani, različiti proizvođači,oblici i mehanizmi otvaranja

U ponudi imamo najrazličitiji izbor tuš kabina, od onih povoljnijih i manje kvalitetnih pa  do onih najkvalitetnijih kao što je Kolpa San. Na vama je samo da znate Vaše odgovarajuće dimenzije  a na nama da Vam ponudimo za Vas najbolje.

Ako tražite kvalitetno i dugotrajno rešenje naša preporuka je Kolpa san jer je to proizvođač kod koga jos nismo naišli na grešku ili reklamaciju . U njihovom proizvodnom programu imamo zaista šta da ponudimo, tu su sve dimenzije tuš kabina, kada, tuš kada od akrila, livenog mermera itd., paravana, kupatilskog nameštaja, galanterije...garancija na staklo 3god., a  na akril 10 god., sto nam dovoljno govori o kakvom kvalitetu je reč...

Ukoliko ste ipak u potrazi za nekim privremenim rešenjem i ne očekujete dugogodišnji kvalitet već  da Vam ta tuš kabina ili kada služe svrsi onda takođe imamo za vas idealna idejna rešenja, povoljne i praktične tuš kabine i kade uglavnom u svim dimezijama i od više proizvođača.

Posetite nas u svim našim salonima keramike na Novom Beogradu, Vračaru, Zlatiboru.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice