Početna » Blog » Velika akcija prodaje sobnih vrata, eksponata za samo 8500.00 din.

Velika akcija prodaje sobnih vrata, eksponata za samo 8500.00 din.

Velika akcija prodaje sobnih vrata, eksponata za samo 8500.00 din.

Sobna vrata eksponati na akciji po ceni od samo  8500.00 po vratima. Količine su ograničene a vrata i više nego kvalitetna i povoljna tako da ukoliko ste u potražnji za vratima, tražite kvalitetno i povoljno pozovite nas na kontakt tel: 011/428-0657 ,ili nas posetite lično na adresi Surčinska 94 gde je i magacin pa  ukoliko želite vrata da preuzmete odmah to možete i da učinite. Vrata su u različitim dimenzijama i dezenima, za više informacija posetite stranicu www.zlatiborvrata.rs.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice