Početna » Blog » Veliki izbor keramičkih pločica ,opreme za kupatilo, povoljno u Saya Group, salon keramike Beograd

Veliki izbor keramičkih pločica ,opreme za kupatilo, povoljno u Saya Group, salon keramike Beograd

Veliki izbor keramičkih  pločica ,opreme za kupatilo, povoljno u Saya Group, salon keramike Beograd

Veliki izbor keramičkih pločica  ( keramičkih, granitnih, industrijskih,mozaičnih) , opreme za kupatilo, sanitarne keramike, tuš kabina, kada ,paravana po meri, kupatilskog nameštaja, laminata, prateće opreme , sve to  u Saya Group po povoljnim cenama. Prepoznatljivi smo po visokom kvalitetu ,ljubaznom i stručnom osoblju, povoljnim cenama , kratkim rokom isporuke, i to je razlog zbog kojeg nam kupci pružaju puno poverenje i postaje naše redovne mušterije, budite to i Vi.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice