Početna » Blog » Veliki izbor keramičkih pločica ,opreme za kupatilo, povoljno u Saya Group, salon keramike Beograd

Veliki izbor keramičkih pločica ,opreme za kupatilo, povoljno u Saya Group, salon keramike Beograd

Veliki izbor keramičkih  pločica ,opreme za kupatilo, povoljno u Saya Group, salon keramike Beograd

Veliki izbor keramičkih pločica  ( keramičkih, granitnih, industrijskih,mozaičnih) , opreme za kupatilo, sanitarne keramike, tuš kabina, kada ,paravana po meri, kupatilskog nameštaja, laminata, prateće opreme , sve to  u Saya Group po povoljnim cenama. Prepoznatljivi smo po visokom kvalitetu ,ljubaznom i stručnom osoblju, povoljnim cenama , kratkim rokom isporuke, i to je razlog zbog kojeg nam kupci pružaju puno poverenje i postaje naše redovne mušterije, budite to i Vi.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice