Početna » Blog » Zorka Porodican dan u Saya Keramici

Zorka Porodican dan u Saya Keramici

Zorka Porodican dan u Saya Keramici

Dana 23.09.2016 Saya Keramika je imala tu čast zadovoljstvo da ugosti drage prijatelje i saradnike iz Zorka Keramike. Prezentacija novih Zorkinih keramičkih i granitnih pločica, saveti oko odabira i ugradnje spoljne i unutrašnje keramike. Toga dana su odobreni popusti za kupce, pokloni i jedno divno druženje u našem salonu keramike Saya na Novom Beogradu, Surčinska 94.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice