Iberia

Iberia, kupatilski nameštaj je domaća proizvodnja širokog asortimana, vrhunskog dizajna i kvaliteta i sve to po veoma povoljnim cenama.

U nastavku ćete videti serije koje se razlikuju po materijalu i dizajnu a u okviru svake serije su dostupne najrazličitije dimenzije i boje. Svaki model kupatilskog nameštaja Iberia  je dostupan u više dimenzija i imate mogućnost da birate boju želite iz dostupne palete boja. 

U salonima Saya keramike  na adresi Surčinska 94 i Jurija Gagarina 231/145 možete videti proizvode i sve boje u kojima možete poručiti kupatilski nameštaj.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice