Iberia

Iberia, kupatilski nameštaj je domaća proizvodnja širokog asortimana, vrhunskog dizajna i kvaliteta i sve to po veoma povoljnim cenama.

U nastavku ćete videti serije koje se razlikuju po materijalu i dizajnu a u okviru svake serije su dostupne najrazličitije dimenzije i boje. Svaki model kupatilskog nameštaja Iberia  je dostupan u više dimenzija i imate mogućnost da birate boju želite iz dostupne palete boja. 

U salonima Saya keramike  na adresi Surčinska 94 i Jurija Gagarina 231/145 možete videti proizvode i sve boje u kojima možete poručiti kupatilski nameštaj.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice