Početna » Kupatilski nameštaj » Mirela kupatilski nameštaj

Mirela kupatilski nameštaj

Mirela kupatilski nameštaj, povoljan i praktičan. Više vrsta različitih modela ormarića sa lavaboom koji se proizvode u nekoliko različitih dimenzija, svaki ormarić sa lavaboom ima svoje prateće ogledalo ali može da se kombinuje i drugo ogledalo po želji kupca. Tu su i vertikale za kupatila takođe u nekoliko dimenzija kako po visini tako i širini u varijanti vrata ili korpe. Sve modele možete poručiti u našim salonima keramike Saya.

Najgledanije serije - Kupatilski nameštaj

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice