Početna » Kupatilski nameštaj » Mirela kupatilski nameštaj

Mirela kupatilski nameštaj

Mirela kupatilski nameštaj, povoljan i praktičan. Više vrsta različitih modela ormarića sa lavaboom koji se proizvode u nekoliko različitih dimenzija, svaki ormarić sa lavaboom ima svoje prateće ogledalo ali može da se kombinuje i drugo ogledalo po želji kupca. Tu su i vertikale za kupatila takođe u nekoliko dimenzija kako po visini tako i širini u varijanti vrata ili korpe. Sve modele možete poručiti u našim salonima keramike Saya.

Najgledanije serije - Kupatilski nameštaj

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice