Početna » Ostalo » Bojleri » Gorenje TGR 80l i 50l

Gorenje TGR 80l i 50l

Proizvođač: Bojleri
Cena: pozovite nas

Bojleri Gorenje se odlikuju vrhunskom tehnologijom, inovativnim rešenjima, odličnom efikasnošću, optimalno iskorištavaju energiju i obezbeđuju udobnost.

Karakteristike: Vertikalna montaža na zid, električni uronjeni grejač, termometar, prikaz rada električnog grejača, dugme za proizvoljno regulisanje temperature vode, mogućnost izbora ekonomične tempereture i temperature zaštite od zamrzavanja, 2 godine opšte garancije i 10 godina garancije na kotao.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice