Početna » Ostalo » Bojleri » Gorenje TGR 80l i 50l

Gorenje TGR 80l i 50l

Proizvođač: Bojleri
Cena: pozovite nas

Bojleri Gorenje se odlikuju vrhunskom tehnologijom, inovativnim rešenjima, odličnom efikasnošću, optimalno iskorištavaju energiju i obezbeđuju udobnost.

Karakteristike: Vertikalna montaža na zid, električni uronjeni grejač, termometar, prikaz rada električnog grejača, dugme za proizvoljno regulisanje temperature vode, mogućnost izbora ekonomične tempereture i temperature zaštite od zamrzavanja, 2 godine opšte garancije i 10 godina garancije na kotao.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice