Početna » Tuš kabine, kade i paravani » Kolpa San » Kolpa San Kade, pravougaone, ugaone, samostojeće

Kolpa San Kade, pravougaone, ugaone, samostojeće

Proizvođač: Kolpa San

Kolpa san kade su proizvode od visoko kvalitetnog sanitarnog livenog akrila kojeg odlikuje  visok sjaj, trajnost,  otpornost na razređene kiseline, baze, alkohol, izbeljivače. Prijatan je na dodir i kao dobar toplotni izolator štedi energiju, obojen je celom svojom dužinom što omogućava jednostavno saniranje mehaničkih oštećenja. Garancija na akril kod Kolpa San kada je 10 godina.

Tuš kabine, kade i paravani iz serije Kolpa San Kade, pravougaone, ugaone, samostojeće

Proizvodi


Aktuelnosti

Zavirite u najnovije trendove pločica za vaš dom

Najnoviji trendovi u svetu keramike stigli u naše salone Saya keramike.Pločice malih dimenzija, hexagon pločice u svim dezenima,od imitacije drveta,calacatte,kamena,carare,sve nijanse boja,od bele,crne,sive pa sve do roze,plave,žute.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice