Početna » Vrata » Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata

Široka ponuda sigurnosnih vrata u našem salonu  omugućila je  njihovu pristupačnost  svima jer u ponudi imamo jeftinija sigurnosna vrata koja zadovoljavaju zahteve kupaca u smislu bezbednosti i funkcionalnosti vrata pa do skupljih modela sa ojačanim limovima, dodatnim bravama i većom debljinom vrata koja pružaju dodatnu sigurnost zahtevnijim kupcima.

Sigurnosna vrata nisu podložna deformacijama, unutrašnjost vrata je ispunjena termo i zvučnom izolacijom. Vrata su farbana u beloj boji ili presvučena visoko kvalitetnom pvc folijom u boji drveta. Vek trajanja cilindra je izuzetno dug i iznosi preko 30000 zaključavanja.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice