Početna » Vrata » Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata

Široka ponuda sigurnosnih vrata u našem salonu  omugućila je  njihovu pristupačnost  svima jer u ponudi imamo jeftinija sigurnosna vrata koja zadovoljavaju zahteve kupaca u smislu bezbednosti i funkcionalnosti vrata pa do skupljih modela sa ojačanim limovima, dodatnim bravama i većom debljinom vrata koja pružaju dodatnu sigurnost zahtevnijim kupcima.

Sigurnosna vrata nisu podložna deformacijama, unutrašnjost vrata je ispunjena termo i zvučnom izolacijom. Vrata su farbana u beloj boji ili presvučena visoko kvalitetnom pvc folijom u boji drveta. Vek trajanja cilindra je izuzetno dug i iznosi preko 30000 zaključavanja.

Proizvodi


Aktuelnosti

Novogodišnji popust -10%

Za novogodišnje i Bozicne praznike Saya Group odobrava popust -10 % na gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman osim na proizvode koji su već na akciji. Popust traje do 14.01.2019god.

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice