Početna » Vrata » Sobna vrata

Sobna vrata

Sobna vrata domaće proizvodnje koje imamo u ponudi odlikuje visok kvalitet drveta koji je kao materijal optimalan za vaše zdravlje kao i okolinu. Vrata sadrže sledeće elemente:

 1. Kutija vrata (dovratnik) izrađen je od MDF-a debljine 40mm, sastoji se od 3 elementa i to noseći stok,središnja ispuna i zaobljeni profil. Svi elementi obloženi su na ličnoj strani melaminskom folijom u dekoru drveta ili u nekoj drugoj boji iz proizvodne palete.

2. Opsivne lajsne (pervazovi) izrađeni su od MDF-a, debljine 19mm sa profilisanim radijusom i takođe su obložene melaminskom folijom i odsečene pod uglom od 45stepeni, a na zadnjoj strani imaju žljeb za spajanje sa kutijom vrata.

3. Vratno krilo je od MDF-a debljine 4mm sa obimnom konstrukcijom od MDF-a dimenzije 38x34mm. Vratno krilo je ispunjeno kartonskim sačem a ivice su kantovane meleninskom kant trakom.

Svaka od ovih vrata mogu zadovoljiti sve vaše potrebe zbog mogućnosti proizvodnje različitih dimenzija, boja, izgleda vrata.

Na veću količinu vrata za gotovinsko plaćanje Saya Group odobrava popust.

Proizvodi


Aktuelnosti

Kupatilski nameštaj

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost.

Kolpa san - akrilne kade i tuš kade

Kolpa san je Slovenačka fabrika koja se više od 35god bavi preradom sanitarnog livenog akrila, materijala od kojeg se prave kade i tuš kade.Poznata po dugotrajnosti i kvalitetu akrila za koji se prilikom kupovine izdaje garancija od 10god.

* Sve cene su informativnog karaktera i podložne menjanju, molimo vas da nas kontaktirate i proverite. Hvala na poverenju!

Na vrh stranice